Teknoloji

Nokia C6 İngiltere’de piyasada, N8 de Nokia World zamanında bekleniyor

Nokia World 2010’un başlamasına sayılı günler kala Finlandiya’dan resmi ve gayrıresmi açıklamalar gelmeye devam ediyor. Şirketin QWERTY klavyelisi C6 Vodafone tarafından İngiltere’de satışa sunulmak üzere. Bununla birlikte aynı operatör Nokia N8’i de çok yakında piyasaya sunacak. N8’in raflardaki yerini ne zaman alacağı ise henüz açıklanmış değil.

Nokia ABD ise Symbian^3’lü akıllı telefonun Eylül ayı sonunda piyasaya çıkacağını duyurmuş, çevrimiçi mağazasından da 549$’lık fiyat karşılığında sipariş almaya başlamıştı. Electricpig sitesinin Nokia ile işbirliği çerçevesinde N8’e Dolby Digital Plus ses desteği ekleyen Dolby’den aldığı bilgiye göre N8 Eylül ayı ortasında İngiltere’de piyasaya sunulacak. Nokia World 15 Eylül’de Londra’da kapılarını açacak. Finlandiyalılar aynı anda Nokia N8’i de satışa sunmayı planlıyor olabilirler.

Nokia N8’in Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağını merak edenler için ne yazık ki şu an için kesin bir bilgi yok. Nokia Türkiye’nin web sitesinde telefonun piyasaya çıkışı için “pek yakında” ibaresi yer alıyor.

İlgili – Vodafone UK (Nokia N8)
İlgili – ElectricPig

İLGİLİ HABERLER