Manşetler

Nokia 701, 700 ve 603 için Nokia Belle FP1 güncellemesi işlemci hızını 1.3 GHz’e çıkarıyor

Nokia, 701, 700 ve 603 akıllı telefon sahipleri için büyük bir özellik güncellemesi sunuyor. Bu güncelleme sayesinde Nokia 700 ve 701’in işlemci hızı 1 GHz’den 1.3 GHz’e çıkıyor. Belle FP1 olarak adlandırılan bu güncelleme Flash performansını daha da artırırken, yeni bileşenler, Microsoft uygulamaları, Nokia Haritalar 2.0, iyileştirilmiş çoklu görev desteği, bildirimler ve yeni bir internet tarayıcısıyla birlikte geliyor.

Nokia hız artışının etkilerinin tüm işletim sistemi genelinde hissedileceğini belirtti. Bu arada şirket Dolby Digital Plus desteğini de cihazlara ekliyor, böylelikle ses çıkışı da daha iyi seviyeye gelecek. Nokia Belle FP1 güncellemesi 701, 700 ve 603 cihazlarına sunulurken, yakında çıkması beklenen 808 PureView cihazında da FP-1 yüklü şekilde gelecek. Ne yazık ki, Nokia N8 gibi birinci nesil Symbian^3 cihazları bu güncellemenin kapsamı dışında kalacak. Ancak bu paketle birlikte sunulan işlevlerin bir kısmı ayrı bir güncelleme paketiyle sunulabilir.

Eğer Nokia 701, 700 veya 603 sahiplerinden biriyseniz, yeni yazılım güncellemesini haber veren bildirimi görmüş olmanız gerekiyor. İlgili adımları takip ederek güncellemeyi cihazınıza kurabilirsiniz. Güncelleme dosyası Wi-Fi üzerinden indirilebiliyor, güncelleme sırasında da cihazı bilgisayara bağlamanız gerekmiyor. Eğer şarj durumu iyi seviyedeyse, telefonu şarj aletine bağlamanıza bile gerek yok.

İlgili – All About Symbian

İLGİLİ HABERLER