Teknoloji

Nokia Asha 502 altı farklı renk seçeneğiyle geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia’nın Lumia serisi Windows telefonlarıyla birlikte piyasada bulunan giriş seviyesi cep telefonu serisi Asha tarafında hareketlilik devam ediyor. Son olarak Asha 501’i Türkiye piyasasına süren Nokia’nın Asha 502 adında yeni bir cihaz hazırladığı söyleniyor.

nokia-asha-502-sizinti-300913

Asha 502’nin çift SIM kartla kullanılabilme ve Wi-Fi gibi özellikler içermesi bekleniyor. Sızıntılarıyla ünlü @evleaks şimdi de Asha 502’ye ait bir fotoğrafı sızdırdı. Yakında beklenen bu giriş seviyesi Nokia telefonunun Asha 500 ile hemen hemen aynı tasarımlara sahip olduğunu gösteriyor. Ne var ki, Asha 502’nin arkasında LED flaşın bulunduğu dikkat çekiyor.

Fotoğrafı sızdıran @evleaks cihaz hakkında herhangi bir detay vermedi. Ancak Nokia’nın bu telefonu siyah, beyaz, sarı, kırmızı, yeşil ve mavi olmak üzere altı farklı renk seçeneğiyle sunacağı söyleniyor.

Bu arada Nokia’nın Asha 503 adlı başka bir cihazı da çıkarması bekleniyor. Aslında Asha 502 ve 503 birbirinin aynısı olup sadece tek veya çift SIM kart yuvaları barındırıyor olmalarıyla birbirinden ayrılabilir. Bu yeni Asha’ların 22 Ekimde düzenlenecek ve büyük ihtimalle Lumia 2520 tablet ve Lumia 1520 büyük ekranlı Windows telefonunun tanıtılacağı basın toplantısında görücüye çıkacak.

İlgili >> Twitter (@evleaks)

İLGİLİ HABERLER