Teknoloji

Nokia Asha 501 için özel Foursquare uygulaması çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia Asha 501 için özel olarak hazırlanan Foursquare uygulamasının yayınlanmasıyla birlikte konum temelli sosyal ağın mobil platformlardaki yolculuğunda bir adım daha atılmış oldu. Asha 501’de GPS desteğinin bulunmaması bu telefon için hazırlanan Foursquare uygulamasını biraz daha özel kılıyor. Uygulama konum bilgisine erişmek için şebeke bağlantısından destek alıyor.

foursquare-nokia-asha-501-250713

Nokia Asha 501 için hazırlanan Foursquare uygulamasında kullanıcılar diğer platformlardaki Foursquare uygulamalarındaki gibi yer bildirimlerini hızlıca gerçekleştirebilecek. Bu özel uygulamada Asha 501’in küçük ve düşük çözünürlüklü ekranına uygun olarak daha sade bir kullanıcı arayüzü bulunuyor.

Asha 501 için Foursquare uygulamasını kullananlar arkadaş ekleme, bildirimleri inceleme ve konum araması gibi işlemleri yerine getirebiliyor. Kullanıcılar mobil veri bağlantıları üzerinden yeni mekanları keşfedebilecek, yer bildirimi yapabilecek ve mekanlara ait bilgileri kontrol edebilecek. Mekanlara ait fotoğraflar da uygulama içinden görüntülenebilecek. Grafikler küçük ve arayüz sade olsa da uygulama kendi kapasitesi çerçevesinde oldukça tatmin edici bir deneyim sunmaya hazır gözüküyor.

İlgili >> Nokia Conversations

İLGİLİ HABERLER