Teknoloji

Nokia 500 için de Nokia Belle güncellemesi yayınlandı

Nokia Belle güncellemesi geçtiğimiz hafta Nokia N8, E7, E6, C7, C6-01 ve Oro için yayınlanmıştı, ancak Nokia 500 kullanıcılarına biraz daha beklemeleri gerektiği söylenmişti. Nihayet onların da bekleyişi bitti. Nokia tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye piyasasına yeni giren Nokia 500 de Nokia Belle güncellemesini almaya başladı.

Nokia Belle ile birlikte Nokia’nın Symbian telefonları şimdiye kadar erişmedikleri bir kullanıcı deneyimi seviyesine erişti. Menüler basitleştirildi, aşağı doğru genişletilebilir ve içinde çeşitli kablosuz bağlantı kontrollerini ve detaylı bildirimleri barındıran bildirim çubuğu eklendi. Ana ekran sayısı artırılırken bu ana ekranlarda yer alacak bileşenlerin büyüklüğü ve konumu konusunda da iyileştirmeler yapıldı.

Nokia Belle’in Nokia 500’e özel versiyonunda bu cihazın donanım performansına göre optimize edilmiş bazı özelleştirmeler mevcut. Dört farklı ana ekran çeşitli bileşen ve kısayollarla doldurulabiliyor. Ayrıca Nokia Haritalar’ın 3.06 versiyonu da güncellemeyle birlikte kullanılır hâle geliyor. Nokia 500 sahiplerinin Nokia Belle güncellemesini cihazlarına yüklemesi için Nokia Suite yazılımına ihtiyacı var. Bu yazılımı bilgisayarınıza kurduktan sonra Nokia 500’ü bilgisayara bağlayıp Nokia Suite içindeki yazılım güncelleme aracı sayesinde bu güncelleme yapılıyor.

İlgili – Nokia Avrupa
İlgili – Nokia Conversations

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER