Manşetler

Nokia 22 Ekimde Abu Dhabi’de düzenleyeceği etkinlikte altı yeni cihaz tanıtacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia 22 Ekimde gerçekleştireceği ”Innovation Reinvented” etkinliği için resmi duyuruyu geçtiğimiz günlerde yapmış, daha sonra da etkinliğin Abu Dhabi’de düzenleneceğini açıklamıştı. The Verge sitesinde yer alan bir habere göre, Nokia bu etkinlikte en az altı yeni cihazı tanıtacak. Nokia’nın yol haritasını yakından takip eden kaynaklar tarafından siteye yapılan açıklamada bu cihazlardan bir veya iki tanesinin oldukça ”özel” olduğunun altı çizildi.

nokia-abu-dhabi-etkinlik-250913

22 Ekim etkinliği şu ana kadar çoğunlukla 6 inç’lik Lumia 1520’nin görücüye çıkışı için düzenlenen bir etkinlik profili çizse de, Nokia’nın başka cihazları da tanıtacağı bilgisi beklentinin birazının da ”Sirius” kod adıyla anılan Windows RT işletim sistemli tablet Lumia 2520’ye çevirilmesini sağladı.

Nokia’nın Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonlar üretmeye karar vermesinden bu yana şirketin bir Windows tablet hazırlayacağına dair beklentiler daima gündemde olurken, Cihazlar ve Servisler birimini Microsoft’a satan şirketin geç de olsa böyle bir hamle gerçekleştirmesinin memnuniyetle karşılanacağı düşünülüyor. Finli şirketin vedası olarak tanımlanabilecek bu etkinliğin diğer yıldızlarının hangi ürünler olacağı da merakla bekleniyor.

İlgili >> The Verge

İLGİLİ HABERLER