Teknoloji

Fırsat: NLife Türkiye Android ve iOS uygulamaları kısa bir süre için ücretsiz

iOS, Android, Windows Phone gibi mobil işletim sistemlerinin yerleşik harita ve navigasyon çözümleri bulunuyor, ancak üçüncü taraf uygulamalar da sundukları daha detaylı ve kapsamlı hizmetlerle tercih edilebiliyor.

nlife-android-logo-051013

Navigasyon uygulamaları birkaç yıl öncesine göre çok daha uygun fiyatlarla sunuluyor, ancak hâlâ birçok kullanıcı fiyatları nedeniyle bu uygulamalardan uzak durabiliyor. İşte bu noktada çeşitli uygulama fırsatları navigasyon hizmeti sunan seyahat uygulamalarının daha fazla kişiye ulaşmasını sağlıyor.

nlife-turkiye-android-051013-1

İşte karşımızda böyle bir fırsat var. NLife Türkiye uygulamasının Android ve iOS versiyonları 13:00-14:00 arası boyunca indiren herkes için ücretsiz olacak. Eğer bir Android cihaz sahibiyseniz, bu bir saatlik süre içinde uygulamayı yüklediğiniz takdirde ücretsiz kullanma şansı elde edeceksiniz.

nlife-turkiye-android-051013-2

NLife Türkiye Android uygulaması Google Play?den ücretsiz olarak sunuluyor ve tüm özellikler 7 gün boyunca ücretsiz olarak denenebiliyor. Eksiksiz kullanım amaçlı ömür boyu lisans için uygulama içinden tam sürümü satın almanız gerekiyor. İşte bir saatlik süre içinde uygulamayı Android cihazınıza yüklediğiniz takdirde uygulama sizin için ücretsiz olacak. Tabii ki, bunun için uygulamanın yükleme işlemi tamamlandıktan sonra NLife Türkiye uygulamasını açmanız gerekiyor. Uygulama sizin belirlenen saat diliminde indirme yaptığınızı anlayacak ve uygulamayı hiç ücret ödemeden sınırsız şekilde kullanabileceksiniz. İndirme işlemine 13:59?da başlasanız bile, uygulamayı herhangi bir ücret ödemeden sınırsız kullanma şansı olacak.

nlife-turkiye-android-051013-3

NLife Türkiye uygulaması sesli navigasyon hizmeti sunuyor ve haritaları da bu alanda tecrübesini kanıtlamış olan Başarsoft tarafından sağlanıyor. Uygulamayla ilgili detayları Google Play?deki sayfasında yer alan Açıklama bölümünde bulabilirsiniz.

NLife Türkiye’nin iOS uygulaması da aynı şekilde bir saat boyunca ücretsiz sunulacak. Eğer bir iPhone veya iPad sahibiyseniz, detayları iPhoneTurkey’de bulabilirsiniz.

Aşağıdaki ilgili bağlantıları takip ederek NLife Türkiye Android veya iOS uygulamalarını mobil cihazınıza indirebilirsiniz.

İlgili >> Google PlayiTunes App Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER