Teknoloji

Nike tasarımcısına göre otomatik bağcıklı Nike Air Mag ayakkabılar 2015’te çıkacak

Geleceğe Dönüş 2 filminde Marty McFly tarafından giyilen Nike Air Mag spor ayakkabıları 2011 yılında gerçeğe dönüşmüş, Nike bu ayakkabıların 1500 çiftini Michael J. Fox Vakfı yararına açık artırmaya sunmuştu.

nike-airmag-2015-160214

Üzerinde ışıldayan bir LED panel, elektrikle aydınlatılmış bir Nike logosu ve tüm bunları iki şarj arasında beş saat boyunca besleyebilen bir pil barındıran bu spor ayakkabının yine de bir eksiği var; bağcıkları filmde olduğu gibi otomatik olarak kendiliğinden bağlanmıyor.

Ancak bu eksiklik de giderilecek gibi görünüyor. Sole Collector’ın haberine göre, ABD’nin New Orleans şehrinde düzenlenen bir gösterimde konuşan Nike tasarımcısı Tinker Hatfield, Marty McFly’ın rüya ayakkabılarının yolda olduğu müjdesini verdi.

Yayın organının haberinde Hatfield’ın, 2015’te güçlendirilmiş bağcıkları görüp görmeyeceğimizi sorduğu ve buna kendisinin “Evet” cevabını verdiği yazıldı. Hatfield’ın ne kadar ciddi olduğu konusunda bir ipucu yok, ancak beklenti olanlar için bu kısa açıklamanın bile memnun edici olduğunu söylemek gerekiyor.

Ne var ki, Geleceğe Dönüş 2 filminin 2015 yılına dair bir diğer önemli öngörüsü olan uçan arabalar hâlâ havalanmış değil. Üstelik önümüzdeki bir yıl içinde havalanacak gibi de görünmüyor. Otomobiller 2015’te de yerde kalmaya devam edecek.

İlgili >> Gizmodo, Sole Collector

İLGİLİ HABERLER