Manşetler

Nike yeni ve renkli Nike+ FuelBand SE’yi tanıttı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nike, New York City’de düzenlediği ve sporcuların yoğun katılım gösterdiği bir etkinlikle popüler aksesuarı FuelBand’in yeni modeli Nike+ FuelBand SE’yi tanıttı. Tasarım olarak selefiyle neredeyse aynı olan FuelBand SE’de siyahın yanına eklenen renkler en önemli yenilik olarak göze çarpıyor. Nike siyah kasaya pembe, sarı ve kırmızı dokunuşlarda bulunurken, Bluetooth 4.0’ın varlığı da donanım kısmında en etkileyici yenilik konumunda. Yeni FuelBand de aktivite değerlendirmesi için Nike’ın Fuel puanlama sistemini kullanıyor.

nike-plus-fuelband-se-151013

Şirketten yapılan açıklamada Nike+ sisteminin elden geçirildiği ve artık farklı aktivite tiplerinin daha iyi süzüldüğü belirtilirken, bu değişikliklerle birlikte artık daha önce olduğu gibi sistemi kandırmanın mümkün olmayacağının altı çizildi. Fazla hareketsiz kalmak istemeyen kullanıcılar, Nike+ FuelBand SE’ye saatlik hatırlatıcılar ekleyerek kendilerini teşvik edebiliyor. Yeni FuelBand SE’de kullanıcılar cihazın üzerine iki kez dokunarak zamanı görebiliyor.

iOS uygulamasını da geliştiren Nike, kullanıcıları her saat harekete teşvik etmek için uygulamaya bir grafik eklerken; kullanıcılar artık faaliyetlerini yoğunluk seviyesine göre sınıflandırabilecek ve bu sınıflandırmaları arkadaşlarıyla paylaşabilecek. Nike+ FuelBand SE 6 Kasımda ABD’de 149 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Halen Android ve Windows Phone 8 desteklerini barındırmayan aksesuar sadece iOS uygulaması ve Nike+ web sitesi üzerinden kontrol edilebiliyor. Nike’tan daha köklü değişim bekleyenler için FuelBand SE nispeten hayal kırıklığı uyandırabilecek bir cihaz olsa da, yeni yazılım ve renklenen tasarım ile şirket fitness aksesuarları pazarındaki hakimiyetini korumayı hedefliyor.

İlgili >> CNBC

İLGİLİ HABERLER