Teknoloji

Nexus 5’in fiyatları ve pil kapasiteleri sızdırıldı

Nexus 5 daha tanıtılmadan adından epey söz ettirdi, hakkında epey sızıntı meydana geldi. Son olarak Phone Arena sitesi LG tarafından üretilecek referans Android 4.4 KitKat akıllı telefonuna ait fiyat sızıntısını paylaştı.

nexus-5-011013

Sitenin kaynağından aldığı bilgilere göre Nexus 5’in farklı depolama kapasitelerine ve pil büyüklüklerine sahip olacak iki modeli bulunacak. 16 GB dahili hafıza ve 2300 mAh kapasiteli batarya barındıran Nexus 5’in SIM kilitsiz versiyonu 299 dolarlık fiyat etiketiyle çıkacak. 32 GB’lık Nexus 5’te ise 3000 mAh kapasiteli batarya bulunacak ve bu telefonun SIM kilitsiz fiyatı da 399 dolar olacak.

Google’ın şu anda varolan mevcut Nexus telefonu Nexus 4 de geçen yıl bu zamanlar 8 GB kapasiteyle çıkmış, bu model 299 dolar ABD fiyat etiketiyle satılmıştı. 16 GB’lık model de 349 dolarlık fiyattan alıcı bulmuştu. Nexus 4’ün giriş versiyonu Türkiye’de yaklaşık 1400 TL’lik fiyat etiketiyle piyasaya çıkmıştı.

Site Nexus 5’in diğer özellikleri veya duyuru tarihi konusunda herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Kaynaklar Nexus 5’in 14 Ekim tarihinde düzenlenecek bir etkinlikle resmiyet kazanacağını öne sürüyor. Ne var ki, henüz bu etkinliği doğrulayan davetiyelerin gönderimi yapılmadı.

İlgili >>PhoneArena

İLGİLİ HABERLER