Teknoloji

Nexus 5’in Play Store ürün sayfası sızdı, 16 GB modelin fiyatı açığa çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google’ın yeni Nexus telefonunu bu hafta içinde görmeyi bekliyorduk, ancak ne yazık ki bu beklentimiz şu ana kadar gerçekleşmedi. Ne var ki, Google cephesinde Nexus 5 için epey hazırlık yapılıyor gibi görünüyor. Bu hazırlıkların bazıları da ister istemez dışarı sızabiliyor.

nexus-5-play-store-16-gb-181013Türkiye’den erişime açık olmayan Google Play Store donanım mağazasında Nexus 5’e ait ürün kaydı bir hata sonucunda listelendi. Kısa bir süre için yayında kalan ve haberi hazırladığımız sırasında yayında olmayan bu sayfada Nexus 5’in 349 dolar ABD fiyatıyla satılacağı görülüyor, söz konusu fiyat 16 GB dahili hafızalı ürün için veriliyor.

Daha önce meydana gelen sızıntılara göre Nexus 5’te 4.95 inç, 1080p ekran, 2.3 GHz dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, LTE ve maksimum 32 GB dahili hafıza gibi başlıca teknik özellikler olarak dikkat çekiyor.

Sızan Nexus 5 ürün sayfasında bu yeni Android telefonunu tüm ayrıntılarıyla gösteren kareler de bulunuyor. Geleneksel Nexus telefonlarının yuvarlak hatlarını koruyan Nexus 5 düz bir profile sahip.

Google’ın bu yeni Android telefonunun 28 Ekim tarihinde, Android 4.4 KitKat ile birlikte duyurulması bekleniyor.

İlgili >> Engadget

İLGİLİ HABERLER