Manşetler

Android 4.4 KitKat ile yüklü Nexus 5’in fotoğrafları sızdı

Nexus 5 ile ilgili yeni dedikodular ortaya çıkmayı sürdürüyor. Bu cihazın beklenen çıkış tarihi yaklaştıkça sızıntıların miktarı daha da artıyor. Son olarak Nexus 5’i Android 4.4 KitKat ile çalışırken gösteren fotoğraflar sızdı.

android-4-4-kitkat-121013-1

Tutto Android adlı bir İtalyanca web sitesi tarafından yayınlanan fotoğraflarda kilit ekranı, ana ekran, KitKat uygulamaları dikkat çekiyor. Ayarlar içinde Tap to Pay (Ödemek için Tıklat) modu için bir bölüm bulunuyor. Muhtemelen KitKat ile birlikte Android’in mobil ödeme sistemleri noktasında sunacağı destek artacak.

Öte yandan Android’in önceki ham sürümlerinde siyah renkte olan alt sistem çubuğu arkaplanı, KitKat ile birlikte şeffaflaşacak gibi görünüyor. Böylelikle Android’in ekran üstü navigasyon tuşları işletim sistemiyle bütünlük kazanmış olacak.

Cihaz ilk kez açıldığında ana ekran bölümü boş olacak gibi görünüyor. Ekran görüntüsünde sadece kamera ve telefon ikonlarıyla bunların ortasında uygulama menüsü ikonu bulunuyor. Ekranın üst kısmında da Google arama bileşeni dikkat çekiyor.

Google’ın 5 inç ekranlı Nexus 5’i ve Android 4.4 KitKat’ı önümüzdeki salı günü düzenlenecek bir etkinlikle tanıtacağı tahmin ediliyor.

İlgili >> Tutto Android

İLGİLİ HABERLER