Eğlence

NBA 2K17 iOS ve Android cihaz sahipleriyle buluşuyor

nba 2k17NBA 2K17 iPhone, iPad ve Android için yayınlandı. En popüler ve en gerçekçi basketbol oyunu serilerinden biri olan NBA 2K’nın en yeni sürümünde sanal ve gerçek arasındaki çizgi biraz daha belirsizleşiyor.

Oyunun hazırlanması sırasında takımların kadrolarındaki değişikliklerin yanı sıra NBA’in mevcut güç dengesi de dikkate alındı. Yani geçtiğimiz sezonun unutulmaz final serisindeki gibi çetin geçen Golden State – Cleveland müsabakaları oyunda da yaşanabilecek.

Yenilenmiş kontrol seçenekleri barındıran oyunda fiziksel kontrol cihazları da destekleniyor. Kariyerim modu da serinin yeni oyunda iyileştirilen unsurlar arasında yer alıyor. Boş gün simülasyonları, oyuncu ekipmanları ve yenilenen rozet sistemi, Kariyerim modunda göze çarpan değişiklikler oluyor.

NBA 2K17 oyun deneyimine de değişiklikler getiriyor

Serinin yeni oyunda top kontrolü ve driplingdeki gelişim göze çarpıyor. Oyuncular artık crossover’ları üzerinde daha fazla kontrole sahip olacak. Jump-shot’lar da daha uygun bir zamanlamayla elden çıkacak. NBA2K17 için iOS kullanıcılarının 20,99 TL ödemesi gerekiyor. Android versiyonunun fiyat etiketinde ise 23,99 TL yazıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER