Manşetler

MWC 2017’yi Barselona’da takip ediyoruz, siz de bizimle takip edin

mwc 2017 2021
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

mwc 2017Şubat ayının bitip baharın müjdelendiği zamanlar mobil teknoloji dünyası için ayrı bir anlam ifade eder. Çünkü her yıl sektörün irili ufaklı birçok oyuncusu Barselona’da buluşur. Burada hem yeni teknolojiler tartışılır, geleceğe yönelik konseptler sergilenir, hem de yılın ilerleyen aylarında piyasada göreceğimiz yeni ürünler, çözümler tanıtılır. Teknoblog olarak bu yıl da 2017 Mobil Dünya Kongresi’ni Barselona’da, yerinden takip ediyoruz. Bu heyecanı bizimle yaşamak, yeniliklerle hemen, anında tanışmak için aşağıdaki kanallarımızı sürekli takip etmenizi tavsiye ederiz.

Teknoblog.com web sitesi

Yeni ürün duyuruları, ürünlerle ilgili detaylı özellikler, MWC 2017’den en son haberler en hızlı şekilde Teknoblog.com web sitesinde yer alacak. Teknoblog.com’u masaüstü ve mobil web tarayıcıları üzerinden takip edebilirsiniz.

Teknoblog Mobil Uygulamaları

Teknoblog’un iOS ve Android uygulamalarına MWC 2017’ye özel bir bölüm ekleniyor. Bu bölüm üzerinden MWC 2017 ile ilgili tüm haberlere ve yeni ürünlerin ön incelemelerine ulaşmanız mümkün olacak.

Teknoblog Facebook sayfası

Teknoblog’un Facebook sayfası aracılığıyla en güncel haberleri sosyal ağ üzerinden takip edebilirsiniz. Bunun yanı sıra Facebook sayfamıza özel fotoğraf ve video paylaşımları olacak. Canlı yayınları da bunlara ekleyebiliriz.

Teknoblog Twitter hesapları

@teknoblog hesabı üzerinden Teknoblog’un #MWC17 etiketli haberlerini takip edebileceğiniz gibi, kısa haber kanalımız @teknoblog140 üzerinden de anlık gelişmeleri ve fotoğraf paylaşımlarımızı izleyebilirsiniz.

Teknoblog Instagram hesabı

Teknoblog’un Instagram hesabı bu yıl daha dolu olacak. Yeni ürünlere ait fotoğraflar ve haberlerin yanı sıra, MWC 2017’ye özel fotoğraf ve video hikayelerimiz de etkinlik boyunca Instagram hesabımızdan erişilebilir olacak.

Teknoblog Snapchat hesabı

Snapchat üzerinden teknoblog hesabını takip edenler de MWC 2017’ye özel hikaye paylaşımlarına erişebilecekler.

Teknoblog YouTube kanalı

MWC 2017’ye özel tüm video içeriklerimize YouTube kanalımızdan erişebilirsiniz. Videolarımızı beğenmenizi ve paylaşmanızı şimdiden rica ederiz.

Teknoblog Periscope Kanalı

Periscope üzerinden de canlı yayınlarımız olabilir. Burada da bizi takibe almanızda fayda var.

İLGİLİ HABERLER