Manşetler

MWC 2015’i Barselona’dan takip ediyoruz

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

mwc-2015-logo-280215

Her yıl İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi büyük duyurulara ve tanıtımlara ev sahipliği yapıyor. Bu etkinliği üç yıl önce, 2012 yılında yerinden takip etmiş, haberlerimiz, ön inceleme yazılarımız ve videolarımızla etkinliği en iyi şekilde aktarmaya çalışmıştık. Takip eden yıllarda da Barselona’da bulunmayı çok istedik, ancak yaptığımız iyi işler hep göz ardı edildi. Geçen yıl MWC 2015’te kendi imkanlarımızla bulunmaya karar vermiştik ve işte bu kararımızı hayata geçiriyoruz. MWC 2015’i yerinden, Barselona’dan takip ediyoruz.

2 Mart Pazartesi günü başlayacak olan etkinlik 5 Mart Perşembe akşamı son bulacak. Bu dört gün boyunca kongrenin yapıldığı Fira Gran Via’da olacağız. Tabii ki, gösteri 1 Mart itibarıyla başlıyor. Pazar günü Huawei, Acer, Samsung ve HTC gibi şirketlerin yeni ürünlerini sergileyecekleri etkinlikler düzenleniyor. Biz de Samsung Unpacked etkinliğinde olacağız, Samsung Galaxy S6 ve S6 edge’in duyurularında bizzat bulunacağız.

Samsung Galaxy S6, S6 edge, HTC One M9 gibi uzun zamandır dedikodusu yapılan cihazları, bunun yanı sıra Sony, LG, Huawei Acer, Asus, Microsoft ve diğer üreticilerin yeni ürünlerini ve teknolojilerini etkinlik boyunca hazırlayacağımız yazı, galeri ve videolarla aktarmaya çalışacağız. Ayrıca her gün MWC 2015’e özel podcast bülteni hazırlayıp bir günün nasıl geçtiğini anlatmayı planlıyoruz.

Öte yandan Teknoblog’un Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Snapchat gibi sosyal medya hesaplarını da MWC 2015 süresince yakından takip etmenizi öneririz. Oralarda da özel paylaşımlar görebilirsiniz.

MWC 2015’in nabzını tutmak ve yenilikleri elimizden geldikçe en iyi şekilde aktarmayı planlıyoruz. MWC 2015 ile ilgili bütün içeriklerimize MWC 2015 özel portalımızdan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER