Teknoloji

Motorola’nın QWERTY klavyeli Android cihazı Motorola Pro MWC 2011’de boy gösterdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ABD’li cep telefonu üreticisi Motorola, Avrupa’ya özel bir akıllı telefonla Mobil Dünya Kongresi’ne çıkarma yaptı. Android 2.2 ile çalışan Motorola Pro hem çalışanlar hem de normal kullanıcılar için zengin özelliklere sahip.

1 GHz’lik işlemciye ve 2 GB’lık dahili belleğe sahip olan bu cihazın depolama kapasitesi microSD kartları yardımıyla 32 GB’ye kadar arttırılabiliyor. Ayrıca microSD kartındaki bilgilerin şifrelenmesi ve uzaktan silinmesi gibi imkanlar da Motorola Pro tarafından sunuluyor. Telefon aynı zamanda QuickOffice yazılımıyla yüklü geliyor, e-posta ve bunun gibi uygulamaları da kullanıcılarına sunuyor.

Motorola Pro’da 3.1 inç’lik, çoklu dokunma destekli ekran yer alıyor. Ayrıca dikey QWERTY klavyesi sayesinde e-posta ve diğer dokümanları daha rahat yazma imkânı sunan Motorola Pro’da AuthenTec entegre güvenlik çözümüyle gelen IPSec VPN desteği de bulunuyor. Masaüstü dok istasyonunun da opsiyonel olarak sunulduğu bu cihazın fiyatı ve piyasaya ne zaman çıkacağı ise henüz kesinlik kazanmadı.

İlgili – Android Community

İLGİLİ HABERLER