Manşetler

Motorola Xoom Türk Telekom ile birlikte Türkiye’ye girişe hazırlanıyor

Android 3.0 Honeycomb tabanlı ilk tablet olan Motorola Xoom yaklaşık iki ay önce ABD’de piyasaya sunulmuştu. Bu ülkedeki satış fiyatı 599-799 dolar arasında değişen bu tabletin Türkiye’ye Türk Telekom ile geleceği iddia ediliyor. Sabah gazetesinden Timur Sırt’ın haberine göre Motorola’nın Android tableti mayıs veya haziran ayında ülkemizde piyasaya sunulacak.

Türk Telekom’un anlaşma aşamasında olduğu işin gerçekleşmesi hâlinde Motorola Xoom, ABD ve Almanya’nın ardından Türkiye ile birlikte üçüncü bir ülkede daha satışa çıkacak. Avea ve TTNET mağazalarında satışa sunulması beklenen bu tablete peşin veya taksitli ödeme planlarıyla sahip olmak mümkün olacak.

Motorola Xoom’un teknik özelliklerine kısaca göz atacak olursak, 10.1 inç, 1280 x 800 çözünürlüklü ekrana sahip olan bu tablet NVIDIA Tegra 2 işlemcisiyle çalışıyor ve Android 3.0 Honeycomb işletim sistemiyle yüklü geliyor. Önünde ve arkasında olmak üzere iki adet kamerası bulunan Motorola Xoom GPS, WiFi, Bluetooth 2.1, opsiyonel 3G, HDMI çıkışı, mikrofon, 3.5 mm kulaklık girişi, mini USB gibi teknik özelliklere sahip.

TKNLJ aracılığıyla…

İlgili – Sabah

İLGİLİ HABERLER