Teknoloji

Motorola Moto X’i 1 Ağustosta New York’ta tanıtıyor

Motorola uzun zamandır beklenen yeni Android telefonu Moto X’i 1 Ağustosta tanıtıyor. Bu tarihte New York şehrinde düzenlenecek tanıtım toplantısının davetiyeleri medya kuruluşlarına gönderildi. Söz konusu davetiyelerde davetliler yeni Motorola’yı deneyimlemeye çağırılıyor. Ayrıca davetiyeler beyaz ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle sunulacak Moto X hakkında ipuçları da veriyor.

motorola-moto-x-200713

Tamamen Google’ın yönetimi altında geliştirilmiş ilk Motorola telefonu olacak olan Moto X hakkında şimdiye kadar birçok şey yazıldı ve çizildi. Motorola’nın bu yeni cihazla birlikte özelleştirmelere daha fazla odaklanması, kullanıcılara telefonun hem arka hem de kenar renklerini seçme olanağı tanıması bekleniyor.

Motorola CEO’su Dennis Woodside bu yılın başlarında verdiği bir demeçte Moto X’in montajının ABD’de, Teksas’ta bulunan bir fabrikada yapılacağını söylemişti. ABD içinde montajın yapılmasına bağlı olarak bu telefonun Amerikan tüketicilere hızlı bir şekilde ulaşacağı tahmin ediliyor. Telefonun ABD dışındaki pazarlarda nasıl bir yayılım politikası izleyeceğini de 1 Ağustostaki New York etkinliğinde görmeyi umuyoruz.

İlgili >> The Verge

İLGİLİ HABERLER