Teknoloji

Motorola Milestone için Android 2.2 Froyo güncellemesi yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola Milestone kullanıcılarının Android 2.1’e geçişi oldukça uzun ve zorlu bir süreç olmuştu, bununla birlikte Android 2.2’ye geçişin olup olmayacağı da kesin değildi. Neyse ki, Motorola gerçekleştirdiği ayrıntılı test sürecinin ardından Froyo güncellemesini Milestone kullanıcılarına sunmaya hazır hâle getirdi.

Android 2.2 Froyo güncellemesiyle birlikte Motorola Milestone kullanıcıları Flash Player 10.1, daha hızlı bir internet tarauıcısı ve mobil erişim noktası gibi birçok Android kullanıcısının çoktan sahip olduğu özelliklerle tanılma fırsatı yakalayacak. Bu arada Motorola güncellemeyle birlikte kullanıcıları SD kartlarında saklı olan DRM korumalı medya dosyalarını kaybedecekleri hususunda uyarıyor. İlginç olan bir başka nokta ise, güncellemenin telefonun bazı özelliklerinde ve uygulamalarında yavaşlamaya yol açabilecek yan etkileri getirebileceği yönünde bir uyarının yapılması.

Motorola Milestone sahipleri aşağıdaki bağlantıyı takip ederek güncelleme işlemine başlayabilirler. Türkiye’deki Milestone kullanıcıları güncellemeyle ilgili deneyimleri aşağıdaki yorum alanından bizimle paylaşırlarsa, çok memnun oluruz.

İlgili – Motorola

İLGİLİ HABERLER