Teknoloji

Moto E3 dört çekirdekli işlemci ve 5 inç HD ekranla geliyor

moto e3

moto e3Geçtiğimiz ay içinde üst sınıf Moto G serisini çıkaran Lenovo şimdi de uygun fiyatlı orta segment telefonları barındıran Moto E’yi 2016 standartlarına uygun hâle getiriyor. Moto E3 olarak adlandırılan yeni model geçen yılın 4.5 inç boyutlu ekranı yerine 5 inçlik HD ekranla geliyor.

5 inç HD ekrana ek olarak dört çekirdekli işlemci barındırıyor, arka kameranın çözünürlüğü de 8 megapiksele çıkıyor. 2800 mAh kapasiteli pil ve microSD kart yuvası ile dosyalara, fotoğraflara ve videolara daha fazla yer açma imkanı da veriyor. Moto E3’ün sıçramalara karşı dayanıklı yapısı da yağmur altında konuşmalarınızı daha rahat yapmaya izin verecektir. Bu arada Lenovo, Moto E’nin kire karşı dayanıklı bir ekran koruyucu da içerdiğine dikkat çekiyor.

Android 6.0 Marshmallow ile yüklü olarak gelen yeni Moto E’nin fiyatı İngiltere için 99 pound olarak belirlendi. Bu fiyat daha eski Moto E modellerine göre daha yüksek olsa da, aynı segment içindeki ürünlerle karşılaştırıldığında hâlâ makul seviyede olduğu söylenebilir. Bu arada yeni Moto E’nin de 5 inç ekranla gelmesiyle birlikte, en güncel Moto telefonları arasında ekran büyüklüğü 5 inç’in altında olan model de kalmamış oldu. Ne var ki, daha küçük ekranlı telefonlara pazarda yer olduğunu biliyoruz, Apple’ın 4 inç ekranlı iPhone SE’si bunu bize göstermişti.

Yeni Moto E eylül ayında İngiltere’de satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER