Teknoloji

Samsung ve LG, 20 milyonluk dokunmatik ekranlı cihaz satış barajını aştı

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

big-omniaCep telefonu üreticilerinin hemen hemen hepsi dokunmatik ekranlı cep telefonu işine bulaşmış durumda, aslında bu da boşuna değil, çünkü bu telefonlara büyük bir talep var. Samsung ve LG dokunmatik ekranlı telefon işine iki sene önce ilk giren şirketlerden ikisi ve “erken kalkan erken yol alır” misali, bu iki şirket de girişimlerini karşılığını almaya başladı.

Samsung ve LG 20 milyon dokunmatik ekranlı telefon satış barajını geçmiş durumda. Her iki şirket de şimdiye kadar ayda 1.6 milyon dokunmatik ekranlı cep telefonu satışı gerçekleştirmiş. İnsanların dokunmatik ekranlı cihazlara aç olması, Samsung ve LG ikilisi kadar hızlı olmayan şirketlerin de elini çabuk tutmasına neden oldu. Yapılan araştırmalar 2012 yılında dokunmatik ekranlı akıllı telefon pazarının 500 milyonluk hacme ulaşacağını gösteriyor. O tarihte dokunmatik ekran pazarının büyük oyuncuları kim olur, bu yoruma açık. Ancak şu anda bunu söyleyebiliriz ki, Güney Kore bu işin başkenti olmuş durumda.

İlgili – TelecomsKorea

Bu fırsatlar ilginizi çekebilir

Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB - %0 Faizli 3 Taksit Fırsatı
Xiaomi 17T Serisi Lansmana Özel Fırsatlarla Burada!
Lenovo Idea Tab Plus 8gb 256GB 12.1\" 2.5k 600NITS Tablet+Kalem+Kılıf ZAG70130TR
HONOR Pad X9A 8gb 256GB Wi-Fi 11.5 Inç IPS Uzay Gri Tablet -Uzay Grisi
Huawei Yeni (2025) Matepad 12X 12.0\" Papermatte Edition 12GB 256GB Yeşil + Klavye
Xiaomi Smart Band 10 Ceramic Edition Pearl White Akıllı Bileklik

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.