Teknoloji

Nokia’da Adobe’nin Open Screen Project oluşumuna katıldı

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

nokia-flash-support-290-x-218Adobe’nin Open Screen Project adı verilen ve mobil cihazlarda Flash 10 desteğinin sağlıklı bir şekilde sağlanmasını amaçlayan oluşum her geçen gün büyüyor. Apple ve RIM’in daha önce üye olduğu bu oluşuma MWC 2009’un başında Palm da katıldığını açıklamıştı. Open Screen Project yeni ve güçlü bir üyeye sahip oldu, o da Nokia.

Apple’ın iPhone’u Flash desteği olmadan ve ayrı bir YouTube uygulaması ile idare etmeye çalışırken; Google, Microsoft, Palm ve Nokia’nın gelecek bir veya iki senede çıkaracak oldukları mobil platformların ya da cihazların hepsinde Flash 10 desteği sağlanacak. Aslında Apple’ın da Flash desteği için ciddi girişimleri var ancak MWC’de bununla ilgili birşey henüz söylenmiş değil. Ayrıca RIM’in de somut birşeylerden oldukça uzak olduğu konuşuluyor.

İlgili — Adobe

Bu fırsatlar ilginizi çekebilir

Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB - %0 Faizli 3 Taksit Fırsatı
Xiaomi 17T Serisi Lansmana Özel Fırsatlarla Burada!
Lenovo Idea Tab Plus 8gb 256GB 12.1\" 2.5k 600NITS Tablet+Kalem+Kılıf ZAG70130TR
HONOR Pad X9A 8gb 256GB Wi-Fi 11.5 Inç IPS Uzay Gri Tablet -Uzay Grisi
Huawei Yeni (2025) Matepad 12X 12.0\" Papermatte Edition 12GB 256GB Yeşil + Klavye
Xiaomi Smart Band 10 Ceramic Edition Pearl White Akıllı Bileklik

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

En İyi iPhone Kılıfları

ESR Classic Hybrid (HaloLock)
Spigen Tough Armor / Rugged Armor
URUCHI Güçlü Manyetik iPhone 16 Pro Telefon Kılıfı

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.