Teknoloji

Misfit Flash ile herkes bir fitness ve uyku takipçisine sahip olacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

misfit-flash-170914

Daha önce Shine adında giyilebilir cihaz çıkaran Misfit yeni bir fitness ve uyku takipçisinin duyurusunu gerçekleştirdi. Piyasadaki birçok benzer üründen daha ucuza satılacak olan bu ürün yine de tam donanımlı şekilde tüketicilerin karşısında olacak.

Misfit Flash adlı ürünün yurt dışı satış fiyatı 50 pound olarak belirlendi ve Shine gibi her yere takılabiliyor. Küçük bir disk şekline sahip olan ürün gömlek, ayakkabı, anahtarlık veya kayış aksesuarı yardımıyla bilekte kullanılabiliyor.

Flash hem iOS hem de Android cihazlarıyla eşzamanlanabiliyor; adım, uzaklık, uyku kalitesi ve süresi gibi bilgileri sürekli takipte tutuyor. Ayrıca hem bisiklete binme hem de yüzme gibi aktiviteler için de uygun görünüyor. Flash bunu biraz da 30 metreye kadar derinlikteki suya dayanmaya borçlu.

Shine gibi yeni Flash takipçinin de şarj edilmeye ihtiyacı yok. Önündeki ışıklar yardımıyla kullanıcısına hedeflerinin ne kadarını tamamladığını gösteriyor.

misfit-flash-170914-2

Misfit Flash kasım ayı ortalarından itibaren yurt dışında satışa sunulacak. Cihazın aralarında misket limonu, fuşyanın da bulunduğu yedi farklı renk seçeneği olacak.

İLGİLİ HABERLER