EğlenceManşetler

Microsoft YouTube Windows Phone uygulamasını yeniledi, eksiksiz hâle getirdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft şimdiye kadar mobil web versiyonuna bir kısayol gibi işlev gören YouTube uygulamasını büyük oranda güncelledi, böylelikle Windows Phone 8 kullanıcıları gerçek anlamda bir YouTube uygulamasına ücretsiz sahip olma imkanı yakaladı. Her ne kadar Türkçe desteği olmasa da, YouTube uygulaması sayesinde videolara, kanallara, çalma listelerine erişme ve bunları Windows Phone 8 Başlangıç Ekranına ekleme fırsatına sahipsiniz.

youtube-windows-phone-uygulama-070513 (630 x 356)

Windows Phone kullanıcıları şimdiye kadar MetroTube gibi üçüncü taraf alternatifleri veya Google’ın YouTube için hazırladığı web tabanlı mobil arayüzü kullanmak zorunda kalıyordu. Bu nedenle Microsoft’un güncellediği uygulama bir hayli beğeni ve ilgiyle karşılanacaktır. Ayrıca uygulama Windows Phone’da yer alan Çocuk Odası özelliğini de destekliyor, böylece çocukların YouTube üzerinden izleyebileceği içeriklere YouTube’un Güvenlik Modu ayarlarına bağlı olarak kısıtlama getirilebiliyor.

Microsoft, Windows Phone için kaliteli bir YouTube uygulaması çıkarmaya hazır olduğunu her fırsatta dile getiriyordu, ancak Google’ın YouTube meta verilerine Windows Phone erişimi için izin vermeyi reddetmesini aralarında AB’nin de yer aldığı çeşitli merciler nezdinde şikayet konusu yapıyordu.

Galeri: YouTube Windows Phone Uygulaması Ekran Görüntüleri
[nggallery id=1231]

İlgili >> Windows Phone Mağaza (YouTube), Windows Team Blog

İLGİLİ HABERLER