Teknoloji

Microsoft Surface Hub’ın sevkiyatı gecikecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft-surface-hub-110615

Microsoft, ocak ayında düzenlediği Windows 10 etkinliğinde 55 ve 84 inç’lik modelleri bulunan monitör bilgisayarı Surface Hub’ı görücüye çıkarmıştı. Surface Hub, 4K görüntü kalitesi ve kalem desteği sayesinde telekonferans çözümlerini yenilemeyi düşünenlerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Ancak Surface Hub’ın sevkiyatı konusunda evdeki hesap çarşıya uymadı. Şirketten yapılan açıklamada Surface Hub’ın 1 Eylül olarak planlanan sevkiyat başlangıç tarihinin ertelendiği belirtildi.

Microsoft’un açıklamasında gecikmenin üretimde yaşanan bir problemden kaynaklandığı belirtildi. Surface Hub için 1 Temmuzda sipariş toplamaya başladıklarını söyleyen Microsoft Surface Genel Müdürü Brian Hall, hemen güçlü bir taleple karşılaştıklarını ve bu talep doğrultusunda üretim sürecini tekrar şekillendireceklerini dile getirdi.

Hall, bu ayarlama sürecinin sonucunda daha gelişmiş bir müşteri deneyimi sunmak adına çıkış takvimini güncelleyeceklerini ifade etti. Microsoft, Surface Hub’ın yeni sevkiyat tarihi konusunda kesin bir açıklama yapmazken, müşterilerine önümüzdeki ayın başında süreçle ilgili bilgi vereceğini açıkladı.

Sevkiyat tarihini erteleyen Microsoft, Surface Hub için ön sipariş toplamaya devam ediyor. Surface Hub’ın 84 inç modeli için 20 bin, 55 inç modeli içinse 7 bin dolar ödemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER