Teknoloji

Surface Book ve Surface Pro 4’e daha güçlü seçenekler eklendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft surface

Microsoft Surface Book ve Surface Pro 4 serisini daha da güçlendiriyor. Her iki cihaz için aralarında 1 TB depolama alanı, Intel Core i7 işlemci, 16 GB RAM içeren yeni ve güçlü modeller eklendi. Ancak henüz Türkiye’de resmi satışı yapılmayan bu cihazlardan bir tanesine sahip olmak istiyorsanız, hem yurt dışından tedarik etmeniz hem de epey para harcamaya hazır olmanız gerekiyor.

Microsoft’un en üst seviyedeki Surface Book bilgisayarı 3199 dolarlık fiyat etiketine sahipken, en güçlü Surface Pro 4 de 2699 dolardan satılıyor.

Yeni modellerin yanı sıra, Microsoft Surface Pen’in altın renkli versiyonunu da çıkarıyor. Surface Pro 4 ile satılan Surface Pen ile aynı olan bu kalemle birlikte Surface Pen Tip Kit aksesuarı da veriliyor. Bu sayede farklı yazım ve çizim stilleri için kalemin ucunu değiştirmeniz mümkün oluyor.

Microsoft Surface modellerinin yenileri sadece ABD ve Kanada’da

Yeni Surface modelleri sadece ABD ve Kanada’da satışa sunulurken, yeni altın renkli Surface Pen Kanada, Danimarka, Finlandiya, İtalya, Norveç, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç ve ABD’de satılıyor.

İLGİLİ HABERLER