EğlenceManşetler

Microsoft Solitaire şimdi iOS ve Android’e geldi

microsoft solitaire
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft solitaireMicrosoft popüler oyunu Solitaire’i iOS ve Android’e getiriyor. 25 yılı aşkın zamandır Windows platformunda bulunan oyunun Solitaire Collection adlı modern versiyonu ilk kwz Windows dışında da oynanabilecek. Microsoft Solitaire Collection oyununun iOS ve Android’de ücretsiz sunacak. Şirket bu yolla oyunu Windows 8 ve Windows 10’da oynayan 119 milyon oyuncuya yenilerini eklemeyi amaçlıyor.

iOS ve Android için Microsoft Solitaire Collection içinde Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid ve Tripeaks oyun türleri bulunuyor. Bununla birlikte oyuncular için günlük müsabakalar da mevcut. Microsoft oyunu Xbox Live ile de entegre ediyor, böylelikle Solitaire’e kullanıcı girişi yapıp arkadaşlarla oynamak ve başarılar da elde etmek mümkün olacak. Ayrıca Microsoft oyunun reklamsız olan ve günlük müsabakalar ve oyun yükseltmeleri için iki kat daha fazla jeton ödülü sunan “Premium Edition” sürümünü de aylık 1.99 dolarlık ücret karşılığı sunuyor.

iOS ve Android’de birçok Solitaire oyunu bulunsa da, Microsoft kendi versiyonunu “dünyanın 1 numaralı Solitaire oyunu” olarak nitelendiriyor. Windows tarafındaki sadık oyuncu kitlesi düşünüldüğünde bu iddia da boş değil gibi görünüyor. Oyunun iOS versiyonunu Apple App Store‘dan, Android versiyonunu da Google Play Store‘dan indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER