Teknoloji

Microsoft Outlook Premium ile kendi e-posta adresinize sahip olun

microsoft outlook android

microsoft outlook premium

Microsoft Outlook Premium servisini sadece davet usülüyle kullanıma açtı. Paralı abonelik ile işleyen bu servis müşterilere beş adet özelleştirilmiş e-posta adresi tanımlama imkanı vermenin yanı sıra bu hesap sahiplerinin birbirleri arasında takvim paylaşımı yapmasını da kolaylaştırıyor. Bunun yanı sıra reklamsız e-posta gelen kutusu ile iletilerde göz gezdirirken dikkat dağılmasını önlüyor. Tüm bunlar için kullanıcıların ayda 3.99 dolar ödemeleri gerekiyor.

Microsoft Outlook Premium’un, en azından pilot programının işlediği süre içinde, ilk bir yılını kullanıcılara ücretsiz olarak veriyor. Outlook Premium aboneleri, Outlook.com uzantılı bir e-posta adresi yerine kendilerine ait olan bir alan adı uzantısını içeren özelleştirilmiş bir e-posta adresiyle servisten yararlanabiliyor. Microsoft, kullanıcıların kendi alan adlarını kolaylıkla satın almaları için GoDaddy ile işbirliği yapıyor.

Kendi alan adınıza sahip olduğunuz takdirde, kendinizle birlikte dört kişiye daha özelleştirilmiş bir e-posta hesabı oluşturabilirsiniz. Outlook Premium aileler veya küçük işletmeler için oldukça cazip görünüyor. Aylık 3.99 dolarlık ücretin de gayet makul olduğunu, üstelik şu anda kayıt olabilenlerin servisi bir yıl boyunca ücretsiz kullanacağını da unutmamak gerekiyor. Microsoft e-posta platformunu para yapan bir kaynak hâline getirmek için yeni yöntemler deniyor, ancak bu yöntemlerden siz de yararlanmak istiyorsanız ya biraz sabırlı davranmalı ya da bir yerlerden davetiye aramaya başlamalısınız.

İLGİLİ HABERLER