Teknoloji

Microsoft OneNote uygulamasının iPad’i de destekleyen yeni versiyonu yayınlandı – Galeri

mzl-dbvikufi-480x480-75

Microsoft, not tutma yazılımı OneNote’un iPad’e özel yeni versiyonunu yayınladı. Daha önce iPhone’da çalışabilen bu uygulama 1.3 numaralı yeni versiyonuyla birlikte iPad’e gelmiş oldu. OneNote uygulaması iPad’in büyük ekranının avantajını kullanacak şekilde yepyeni bir tasarımla birlikte geldi.

Güncelleme iPhone versiyonuna da bazı yenilikler getirmedi değil. Sekmeli kullanıcı arayüzü, Dosyalanmamış Notlar bölümünde hızlı not oluşturma, tablo işleme, çeşitli diller veya ülke pazarlarına göre yerelleştirme, Windows Live kullanıcı girişi deneyiminin iyileştirilmesi, Wi-Fi bağlantısı üzerinden defterleri eş zamanlama gibi işlevler de güncellemeyle birlikte geliyor.

OneNote uygulaması iOS 4.3 veya üstü bir sürümle çalışan iOS cihazarına yüklenebilir. Not defterlerini Microsoft’un SkyDrive bulut depolama alanında da saklamak için bir Windows Live hesabına ihtiyaç duyuluyor. Servis 500 aktif not defteri kullanımına kadar ücretsiz. Sınırsız not tutma imkânına sahip olmak isteyen iPhone kullanıcılarının 5$, iPad kullanıcılarının ise 15$ ödemeleri gerekecek.

Türkiye’deki iOS cihaz kullanıcıları da bu uygulamayı indirme şansına sahip. Aşağıdaki iTunes App Store bağlantısını takip edebilirsiniz.

Galeri: Microsoft OneNote iPad Uygulaması
[nggallery id=766]

İlgili – Microsoft Office Blog
İlgili – iTunes App Store (OneNote İndir)

http://itunes.apple.com/tr/app/microsoft-onenote-for-ipad/id478105721

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER