Teknoloji

Microsoft OneNote Evernote’un kullanıcılarını kapma çabasını sürdürüyor

microsoft onenoteMicrosoft, not alma uygulaması OneNote’un en önemli rakibi Evernote ile olan mücadelesinde avantaj kazanması için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Evernote’tan aldığı hizmetten memnun olmayan kullanıcılar, Microsoft için öncelikli hedef niteliği taşıyor.

Geçtiğimiz mart ayında Windows kullanıcılarının Evernote’tan OneNote’a geçişini kolaylaştırmak için özel bir geçiş aracı yayınlayan Microsoft, aynı aracı Mac’te de kullanıcılara sunuyor.

Geçiş aracını Mac’e getiren yazılım devi, Evernote Premium aboneliği için ödenmesi gereken ücretin yüksekliğine de dikkat çekiyor. Şirket, 69 dolar karşılığında Office 365 Personal abonesi olarak OneNote’un yanı sıra Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher ve Access uygulamalarına erişilebileceğini hatırlatıyor. 1 TB bulut depolama alanı ve 60 Skype dakikası da Microsoft’un teklifi içinde yer alıyor.

Microsoft OneNote geçiş aracı sayesinde kullanıcı sayısını artırmayı başardı

Mart ayında Windows için yayınlanan geçiş aracı, OneNote’a önemli bir ivme kazandırmışa benziyor. Microsoft’tan yapılan açıklamaya göre, aracın yayınlanmasının ardından 71 milyon Evernote sayfası OneNote’a taşındı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER