Teknoloji

Microsoft OneNote Android uygulamasında resimlere alternatif metin eklenebilecek

microsoft onenote androidOneNote, Android telefonlarla yüklü olarak sunulan Microsoft uygulamaları arasında yer alıyor. Uygulama için yayınlanan son güncelleme, bazı yeni özellikler getirirken çeşitli hataları da düzeltiyor. Yeni özelliklerin uygulamadan ilk günden bu yana yoğun biçimde faydalanan kullanıcıları sevindireceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Microsoft’un sunduğu yeni özelliklerden biri, OneNote kullanıcılarına uygulamanın dışında da resimleri sayfa içinde görüntüleme imkanı sunuyor. Kullanıcılar resmin üzerine dokunduklarında açılan menü üzerinden “Aç” seçeneğini işaretleyerek OneNote sayfasında resim görüntüleyebilecek.

Güncelleme ile Microsoft OneNote Android uygulamasına gelen bir diğer yenilik ise sayfaya yerleştirilen resim ve dosyalara alternatif metin ekleme imkanı oldu.

OneNote Android uygulaması için yayınlanan güncelleme, uygulamanın geçmiş sürümlerinde aniden kapanmaya yol açan hatayla beraber bildirilen başka hataları da düzeltiyor.

Microsoft OneNote Android güncellemesi kademeli olarak dağıtılıyor

OneNote Android uygulaması için hazırlanan son güncelleme, henüz Google Play Store şemsiyesi altındaki tüm ülke mağazalarına ulaştırılmış değil. Bu da Microsoft’un kademeli bir dağıtım planını tercih ettiğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER