Eğlence

Microsoft Flight oyununu ücretsiz sunacak, eklentileri ve yeni seviyeleri oyun içi mağazadan satacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft’un 1982 yılından beri ortalıkta olan uçuş simülatörü Flight Simulator önümüzdeki bahar aylarında yeni versiyonuyla birlikte geliyor. Flight adıyla çıkacak olan yeni oyunun bir kısmı da oyunseverler için ücretsiz olarak sunulacak.

Ağustos 2010’dan beri etkileyici tanıtım videoları paylaşılan Flight’ın önümüzdeki aylarda yayınlanacak yeni versiyonunda Hawaii Big Island’da geçen bölüm kullanıcılar tarafından indirildikten sonra ücretsiz olarak oynanabilecek. Ücretsiz olarak açılan Windows Live Oyunlar hesabına sahip olan kullanıcılar aralarında uçaklar, görevler, başarılar, çevrimiçi pilot profili gibi çeşitli ek içeriklere de ücretsiz erişim fırsatı bulacak.

Ücretsiz içerikle yetinmeyen oyuncular için ek uçak, bölge veya özelleştirme seçenekleri satın almak mümkün olacak. Satın alma işlemi oyun içinde yer alan mağaza üzerinden gerçekleştirilecek. Kullanıcılar sadece oyun içinde istedikleri parçaları satın alıp ekleyebilecek.

Yukarıda belirttiğimiz gibi ilk kez 1982 yılında çıkan Microsoft Flight Simulator oyunu zamanın IBM uyumlu PC’lerinde güçlü grafik yeteneklerini göstermek için bir gösterim alanı olarak kullanılmıştı. Son olarak 2006 yılında Microsoft Flight Simulator X sürümü yayınlanmıştı.

İlgili – MSNBC

İLGİLİ HABERLER