Teknoloji

Mevcut Samsung Wave cihazları 2012’de Bada 2.0 güncellemesini alacak

Samsung’un kendi bünyesi altında geliştirdiği Bada işletim sistemi özellikle 2.0 güncellemesiyle birlikte Samsung’un Galaxy serisi Android cihazlarına yakın bir kullanıcı deneyimi sunmaya başladı. Çok yakında yayınlayacağımız Wave 3 güncellemesiyle birlikte Bada 2.0 deneyimini de aktaracağız. Bu arada Samsung’un 2012 takviminde Bada için de önemli planlar bulunuyor. Bunların içinde mevcut Wave cihazlarının yeni güncellemeyi alması bulunuyor.

Samsung Türkiye’nin Facebook sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre Wave I, Wave II, Wave 723, Wave 578 ve Wave 575 cihazları gelecek yıl içinde Bada 2.0 güncellemesini alacak. Bada 2.o ile birlikte bu cihazlara sadece daha iyi ve işlevsel bir kullanıcı arayüzü gelmeyecek, aynı zamanda çoklu görev işlevi ve uygulamaları arkaplanda başlatma gibi destekler de kazandırılacak. Öte yandan güncellemeyle birlikte mobil operatör üzerinden faturalandırma ve reklam geçit sistemi gibi mobil operatörleri ilgilendiren yenilikler de söz konusu cihazlara gelmiş olacak.

Samsung Türkiye’nin Facebook sayfası üzerinden geçtiği mesaj aşağıdaki gibi:

Bada 2.0 güncellemesi 2012’de Wave I, Wave II, Wave 723, Wave 578 ve Wave 575 için geliyor. Çoklu görev yöneticisi, ChatOn, Geliştirilmiş arayüz ve HTML5 ve Flash desteği ile daha fazlası Bada 2.0’da sizlerle olacak!

İlgili – Samsung Türkiye Facebook

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER