Teknoloji

Meizu Band Fitbit’e rakip olacak özellikleri uygun fiyatla sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

meizu bandStandart bir fitness takip cihazı için bir servet harcamak gerekmiyor. Ancak dokunmatik ekran, kalp atış hızı monitörü ve farklı sporları da takip edebilme gibi özelliklerin varlığı fiyat yükseltebiliyor. Meizu’nun yeni fitness bilekliği Meizu Band, ceplere zarar vermeden gelişmiş özellikler sunmayı vadediyor.

Dokunmatik ekran, kalp atış hızı monitörü, farklı spor aktivitelerini takip edebilme gibi özelliklerin yanı sıra uyku, adım ve kalori takibi de yapabilen Meizu’nun yeni ürünü, kullanıcılarına hareket etmelerini hatırlatıyor ve gelen arama ya da mesajlar için bildirim gönderebiliyor. Bilekliğin Çin’deki fiyat etiketinde ise 229 yuan (120 TL) yazıyor.

meizu-band-071216-2IP67 sertifikasına sahip bileklik ile herhangi bir sıkıntı yaşamadan duşa girilebilecek. Ancak bilekliğin yüzerken kullanılması tavsiye edilmiyor. Kalp atış hızı monitörü kullanılmadığında 15 güne kadar çıkan pil ömrü, kalp atış hızı monitörüyle 7 güne kadar inebiliyor.

Meizu Band Çin’de 8 Aralıkta satışa sunulacak

Meizu, yeni fitness bilekliğini anavatanı Çin’de 8 Aralıkta satışa sunacak. Bilekliğin uluslararası satışı ise daha sonra başlayacak. Meizu’dan henüz bu konuya ilişkin bir tarih verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER