Eğlence

Marvel 2015’ten itibaren Star Wars çizgi romanları yayınlayacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Marvel 2015’ten itibaren Star Wars serisinin haklarının kendisine geçeceğini açıkladı. Walt Disney’in hem Marvel’ı hem de Lucasfilm’i satın aldığı göz önünde bulundurulunca bu durum kulağa pek mantıksız gelmiyor. Disney’in kendisine ait iki markayı ortak bir projede bir araya getirmesi pek çok kişi tarafından doğal bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

marvel-star-wars-040114

2015 yılından itibaren Marvel Comics etiketi taşıyacak Star Wars çizgi romanlarında 1991’den bu yana Dark Horse imzası bulunuyor. Lucasfilm’den Carl Roeder imzasıyla yapılan açıklamada Dark Horse’un 20 yılı aşkın bir süredir muhteşem işlerin altına imza attığı belirtildi ve şirkete Star Wars’a olan katkılarından ötürü teşekkür edildi.

Marvel Comics 1977’nin mart ayında yayınlanan ilk Star Wars çizgi romanını da hazırlamıştı. Bu sayı 1 milyondan fazla kopya satarken, Marvel tarafından yapılan açıklamada bu anlaşmanın Star Wars çizgi romanları için ” eve dönüş” anlamına geldiği belirtildi. Walt Disney imzalı yeni Star Wars filminin de 2015 itibarıyla vizyona girmesi bekleniyor.

İlgili >> Marvel

İLGİLİ HABERLER