Eğlence

Marvel yeni Örümcek Adam filminin başrol oyuncusunu ve yönetmenini açıkladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tom-holland-240615

Marvel, yeni Örümcek Adam filminin başrolünü 19 yaşındaki İngiliz oyuncu Tom Holland’ın üstleneceğini duyurdu. Broadway’de sahnelenen Billy Elliott müzikalindeki rolü, Holland’a şöhretin kapılarını açmıştı. Filmin yönetmenliğini ise geleceği parlak bir isim olarak anılan Jon Watts yapacak. Watts’ın son filmi Cop Car, Sundance Film Festivali’nde izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Yeni Örümcek Adam serisinde Peter Parker’ın lise yıllarındaki maceralarına odaklanılacağı için, Marvel’ın Tom Holland gibi genç bir aktörü seçmesi doğal karşılandı. Holland’ın ismi Asa Butterfield ve Liam James ile birlikte popüler adaylar arasında geçiyordu. Yeni Örümcek Adam filminin 28 Temmuz 2017’de vizyona girmesi planlansa da, Holland’ın Örümcek Adam rolüyle önümüzdeki yıl beyazperdeye çıkması beklenen Kaptan Amerika: İç Savaş filminde boy göstermesi muhtemel gözüküyor. Söz konusu filmde neredeyse tüm Marvel karakterlerinin rol alması planlanıyor.

Jon Watts ise yolun başında bir yönetmen olmasına rağmen, filmin yapımcılarından Sony’nin güvenini kazanmayı başarmışa benziyor. Sony Pictures Başkanı Tom Rothman, gelecek vadeden pek çok yönetmenle çalıştığını ve Jon Watts’ın olağanüstü bir yönetmen olduğuna inandığını dile getirdi. Marvel daha önce de Kaptan Amerika: Kış ve Galaksinin Koruyucuları gibi filmlerle genç yönetmenlerin yükselişine yardımcı olmuştu.

İLGİLİ HABERLER