Teknoloji

Any.do Mac uygulaması yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

any-do-mac-240115-6

Yapılacak işler listesi uygulaması Any.do Mac bilgisayarlara geliyor. Any.do Mac masaüstü uygulaması App Store’da yayınlandı.

Yeni yazılım OS X Bildirim Merkezi ile entegre şekilde çalışıyor, yaklaşan teslim tarihleri için anımsatıcılar oluşturma, çeşitli görevler için başlatıcıda etiketler görüntüleme gibi özellikler barındırıyor. Tabii ki, bunlardan önemlisi Any.do, Mac uygulamasıyla çapraz platform destekli, kapsamlı bir yapılacak işler listesi uygulaması olma yolunda önemli bir adım atıyor.

Any.do CEO’su Omer Perchik, uygulamanın yayınlanışıyla ilgili olarak yayınlanan basın bülteninde Mac ekosisteminin henüz erişmedikleri büyük bir pazar olduğunun altını çizdi. Any.do mac uygulamasının yayınlanmasıyla birlikte birçok insanın ilk kez Any.do hakkında fikir sahibi olacağını ve birşeyler öğreneceğini kaydetti.

Diğer benzer uygulamalar gibi, Any.do da işe temel yapılacak işler kontrol listesi işlevleriyle başlıyor ve işlerinizi düzenleyecek çeşitli işlevlerle bunu genişletiyor. Trello tarzı proje yönetimi, birden fazla kullanıcının erişip düzenleyebileceği şekilde paylaşılabilir görevler de bunların arasında yer alıyor. Premium versiyonu için aylık 2.99 dolar veya yıllık 26.99 dolarlık ödeme yapmak gerekiyor. Bunun karşılığında dosya ekleri için sınırsız dosya büyüklüğü imkanı kazanılıyor.

İLGİLİ HABERLER