Teknoloji

Mac için Google Chrome Canary sürümü yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bilgisayar kullanıcılarının önemli bir kısmı hatalar barındıran veya çöken beta veya alfa sürümündeki yazılımlarla uğraşmak istemez. Onların tercihi tamamen stabil hâle gelmiş yazılımlar kullanmaktır. O halde Google Chrome Canary sürümü onlara hitap eden bir şey değil. Google’ın geçtiğimiz yıl çıkardığı Google Chrome Canary sürümü, Google’ın Chrome internet tarayıcısı için geliştirdiği tüm yenilikleri anında eklediği, sık aralıklarla güncellenen ve her türlü hatayı ve çökme tehlikesini üzerinde barındıran bir tarayıcı sürümü. Bu özellikleriyle daha ileri düzeydeki bilgisayar kullanıcılarına hitap ediyor gibi.

Şimdiye kadar sadece Windows kullanıcılarının yararlanabildiği Google Chrome Canary internet tarayıcısı artık Mac kullanıcılarının da hizmetinde. Artık tercih eden Mac kullanıcıları da Google Chrome Canary’yi kullanarak hem Google’daki Chrome ekibinin yeniliklerini hemen test etme imkânı bulacak, hem de onların tarayıcıyı geliştirmelerinde yardımcı olacak. Tabii, bunun için hataları ve çökme tehlikelerini göze almaları gerekecek.

Google Chrome Canary ile birlikte Google Chrome’un stabil versiyonunu kullanmak da mümkün. Eğer Canary’de bir çökme olursa onun bilgileri ayrı tutulduğu için diğer Chrome tarayıcısı çalışmaya devam edecek. Öte yandan Canary diğer Chrome tarayıcılarındaki favori site listeleri, eklentiler ve temalarla eş zamanlama özelliğine de sahip. İlgilenen Mac kullanıcıları aşağıdaki bağlantıyı takip ederek Google Chrome Canary for Mac sürümünü indirebilirler.

İlgili – Google Chrome

İLGİLİ HABERLER