Eğlence

Logitech’ten iPhone 5s, 5c, 5 ve iPod touch için PowerShell oyun kumandası

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Moga’nın ardından Logitech de iOS 7 işletim sistemli iPhone 5s gibi cihazlar için hazırladığı oyun kumandasını ön siparişe çıkardı. Logitech, PowerShell adını verdiği pilli oyun kumandasıyla iPhone 5s, 5c, 5 ve beşinci nesil iPod touch sahiplerinin gözdesi olmayı hedefliyor.

logitech-powershell-211113

Logitech PowerShell ile cihaz sahipleri oyun oynarken sıklıkla yaşanan ”şarjım bitiyor” endişesinden de kurtulacak. Çünkü kumanda sayesinde iOS 7 işletim sistemli cihazı şarj etmek mümkün olacak. PowerShell’i kullanmak için iOS 7’ye ve iPhone 5s, 5c, 5 veya bir beşinci nesil iPod touch sahibi olmak gerektiğini yeniden hatırlatmakta fayda var. D-pad, L1, L2, R1 ve R2 arka tuşları ile cihazın ön kısmında kalan dört tuştan oluşan PowerShell’de Moga’da bulunan analog çubuklarının yer almaması bir eksiklik olarak değerlendirilse de, bu eksiklikten doğan incelik sayesinde PowerShell cepte rahatlıkla taşınabiliyor.

Logitech’in oyun biriminin genel müdürü Ehtisham Rabbani, PowerShell’i iOS 7’de konsolvari bir oyun deneyimi yaşatmak için hazırladıklarını dile getirdi ve mobil platformlar üzerinde oyun oynamanın ne denli yoğun bir davranış haline geldiğine dikkat çekti. iPhone ve iPod touch sahiplerinin yüzde 87’lik bir kısmının cihazları üzerinden oyun oynadığını belirten Rabbani, şimdi bu deneyimde bir devrim yaratma zamanının geldiğini sözlerine ekledi.

1500 mAh kapasiteli bir pil barındıran PowerShell, iPhone ile aynı anda şarj edilebiliyor. Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm Aces, Galaxy on Fire 2 HD ve Nitro gibi oyunlar ilk günden itibaren PowerShell ile oynanabilecek. Logitech’in Birleşik Krallık fiyatını 90 pound olarak belirlediği oyun kumandasının bu ülkedeki ön sipariş süreci başlarken, teslimatlar için aralık ayı işaret ediliyor.

İlgili >> Logitech

İLGİLİ HABERLER