Manşetler

LG’nin yeni Android tableti CES 2011’de görücüye çıkacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Tabletler CES 2011 tüketici elektroniği fuarının başrol oyuncuları olacak gibi görünüyor. LG de bu tablet şölenine katılmaya hazır. Korea Times’ın çevredeki kaynaklara dayanarak verdiği habere göre LG de Samsung ile aynı yolu izlemeyi hedefliyor, ancak şirketin tablet departmanı hedefi biraz daha yüksek koymuş, Güney Koreli şirketin Android tabanlı cihazının 8.9 inç’lik ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Aslına bakarsanız LG ve tablet kelimeleri ilk kez bir araya gelmiyor. Bu yılın başlarında şirketin bir tane tablet çıkaracağına dair dedikoduları duymaya başlamıştık. Ancak şirket tabletini çıkarmadan önce daha tablet dostu bir mobil işletim sistemini beklemeye karar verdi. Android’in Honeycomb sürümünün ufukta görünmesiyle birlikte sektördeki kaynakların da LG’nin tablet arzusuyla ilgili daha fazla şey duymaya başlaması sürpriz sayılmaz. Özellikle CES 2011’in başlamasına da çok az bir zaman kalmışken.

Eğer LG’nin CES planlarıyla ilgili daha fazla bilgi istiyorsanız, Güney Koreli şirket, hareket halindeyken bile üç boyu keyfi yaşamak isteyenlere özel oto-stereoskopik 3D mobil ekranlarıyla fuardaki ziyaretçilerin karşısına çıkacak.

İlgili – TechRadar

İLGİLİ HABERLER