Teknoloji

LG’nin MWC’de tanıtacağı iki Ice Cream Sandwich cihazı P880 ve P700 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmayı planladığı cihazlarla ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. LG-P880 ve LG-P700 kod adlarını taşıyan iki yeni cihazın bu ayın sonlarında tanıtılması bekleniyor. UPnP forum sitesinde detayları listelenen, aynı zamanda LG’nin kendi sitesinde kimlikleri de gösterilen bu cihazlardan LG P880’de 1280 x 720 çözünürlüklü ekran yer alıyor ve bu telefonun geçen ay internete sızan LG X3 olabileceği düşünülüyor.

LG P880’in dört çekirdekli NVIDIA Tegra 3 işlemci, 4.7 inç ekran gibi teknik özelliklere ve 9 mm.’nin altında kalınlıkta kasaya sahip olacağı belirtiliyor. Ice Cream Sandwich ile çalışacak telefonda iki adet kameranın yer aldığı, bunlardan öndekinin 1.3 megapiksel, arkadakinin ise 8 megapiksel olduğu söyleniyor. Ayrıca telefonda 16 GB’lık dahili belleğin yer aldığı da konuşuluyor. 21 Mbps HSPA+, 802.11b/g/n Wi-Fi, NFC ve Bluetooth 4.0 da diğer teknik özellikler arasında bulunmakta.

LG P700 içinse Ice Cream Sandwich ile yüklü olduğu, 640 x 480 çözünürlüklü ekranla geleceği belirtiliyor. Teknik özelliklerine bakıldığında daha orta seviyeye mensup bir cihaz olduğu ve Android 4.0’ı daha düşük fiyat noktalarıyla buluşturacağı düşünülebilir.

LG’nin bu cihazları ay sonunda Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtması bekleniyor. O zaman telefonlarla ilgili daha fazla detay elde etmiş olacağız.

İlgili – Juggly

İLGİLİ HABERLER