Teknoloji

LG’nin dört çekirdekli Android Ice Cream Sandwich telefonu X3 kendini gösterdi

CES 2012‘de çeşitli mobil cihazların tanıtıldığını gördük, ancak esas şenliğin şubat sonunda Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde olacağını tahmin ediyoruz. Büyük üreticilerin Barselona’da tanıtmayı planladıkları ürünlerle ilgili çeşitli dedikodular ortalıkta dolaşıyor. Onlardan bir tanesi de LG ile ilgili.

LG’nin dört çekirdekli NVIDIA Tegra 3 yongaset barındıracak akıllı telefonu X3’ün MWC 2012’de görücüye çıkması bekleniyor. Bu dört çekirdekli mobil cihazda 4.7 inç, 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran yer alacak. LG X3’ün 9 mm’lik kasası da onun ince telefonlar arasına gireceğini gösteriyor. Cihazın önünde 1.3 megapiksel, arkasında ise 8 megapiksel kameranın yer alacağı, ayrıca 16 GB’lık dahili belleğin bulunacağı belirtiliyor. 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0 ve 21 Mbps HSPA desteği de kablosuz bağlantı tarafındaki özellikler olarak dikkat çekiyor.

LG X3’ün içinde 2000 mAh’lik yüksek kapasiteli bir bataryanın bulunacağı, telefonun NFC desteğine sahip olacağı da belirtiliyor. 2012 yılında piyasaya çıkacak gözde telefonların çoğu gibi LG X3 de Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile çalışacaktır.

İlgili – PocketNow

İLGİLİ HABERLER