Teknoloji

LG X3’ün Android 4.0 ile çalıştığı ve Quadrant benchmark puanı ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG X3 adı verilen akıllı telefonla ilgili şu sıralar çok şey duymaya başladık. Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması beklenen bu telefonun belirli teknik özellikleri hakkında bilgimiz vardı. MoDaCo sitesi listeye birkaç teknik özellik daha ekledi.

Dört çekirdekli işlemciye sahip olan akıllı telefonun 2000 mAh’lik bataryaya sahip olacağı, tek çekirdekte çalışırken 1.5 GHz, iki veya dört çekirdekle çalışırken 1.4 GHz’lik işlemci hızının söz konusu olacağı belirtiliyor. MoDaCo’nun haberinde X3 için daha önce dile getirilen teknik özellikler tekrarlanıyor. Bunların arasında dört çekirdekli Tegra 3 işlemci, 4.7 inç 720p ekran, Android 4.0, arkada 8 megapiksel, önde de 1.3 megapiksel olmak üzere çift kamera da yer alıyor.

MoDaCo sadece bu teknik özellikleri vermekle kalmadı, X3’e ait Quadrant benchmark puanını ekran görüntüsüyle birlikte yayınladı. Quadrant’a göre LG X3 4412 puan elde etmiş. Bu uygulamada şimdiye kadar görülen en yüksek performanslardan bir tanesinin 3318 puan ile Galaxy Note’a ait olduğu belirtiliyor. Anlaşılan LG’nin akıllı telefonu ondan da daha iyi performans ortaya koyacak gibi görünüyor. Ekran görüntüleri arasında telefonun ayarlar ekranının görüntüsü de bulunuyor, buradan telefonun Android 4.0.3 ile çalıştığı anlaşılıyor. LG X3 ile ilgili daha fazla detayı Mobil Dünya Kongresi’nde elde etmeyi ümit ediyoruz.

İlgili – MoDaCo

İLGİLİ HABERLER