Manşetler

LG X Cam Ön İnceleme

LG Mobil Dünya Kongresi’ndeki standının büyük bir kısmını yeni amiral gemisi telefonu LG G5’e ve onun “arkadaşlarına” ayırmış. MWC 2016’ya gelmeden önce tanıtımı gerçekleştirilen X Series mensubu X Cam ise standın bir köşesinde sergileniyor ve doğrusu bu telefonu stand içinde bulmak biraz güç oldu.

lg x cam

LG’nin X serisinde orta segment Android telefonlar bir deneyime daha fazla odaklanacak şekilde sunuluyor. Örneğin LG X Cam, kamera deneyimine daha fazla önem veren kullanıcılara hitap edecek şekilde özellikler içeriyor. Arkada 13 megapiksel kameranın yanında 5 megapiksellik geniş açılı ikinci bir kamera yer alıyor. İkinci kamera sayesinde görüş açısı artırılıyor, bunun yanı sıra dijital zuma göre çok daha düşük seviyelerde kayıp olacak şekilde zum işlemi gerçekleştirilebiliyor. Önde de 8 megapiksel kamera yerleştiren LG bu şekilde selfie fotoğraf çekmeyi sevenleri unutmadığını gösteriyor.

LG X Cam’in teknik özelliklerine baktığımızda 1.14 GHz sekiz çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 16 GB ROM, LTE desteği gibi unsurları görüyoruz. 5.2 inç Full HD In-cell dokunmatik ekranın parlaklığı iyi seviyede ve dışarıda parlak ışık altında da iyi şekilde ekranı görmeyi ve fotoğraf veya video çekmeyi kolayca gerçekleştirmeye yardımcı olacaktır.

lg-x-cam-on-inceleme-9

LG X Cam’in titan gümüş ve pembe altın renkleri LG standında sergileniyor. Her iki telefonun da X Cam’i oldukça şık gösterdiğini söyleyebiliriz. Yuvarlatılmış köşeleri yine yumuşak hatlarıyla LG X Cam biraz LG G5’i de andırıyor. Aslında LG bu telefonu daha önce tanıtarak ister istemez LG G5’in tasarımı hakkında da biraz ipucu vermiş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G5 Ön İnceleme

İLGİLİ HABERLER