Manşetler

LG’den 23 karat altın kaplamalı akıllı saat: LG Watch Urbane Luxe

lg-watch-urbane-luxe-310815-3

LG’nin Android Wear akıllı saati Watch Urbane’in birincil modeli, akıllı saat pazarında popülarite yakalamayı başaran ürünler arasında yer alıyor. Güney Koreli üretici şimdi de daha gösterişli saatleri tercih edenler için Watch Urbane’in 23 karat altın kaplamalı lüks modelini gözler önüne çıkardı.

Kısıtlı sayıda üretilen ve LG Watch Urbane Luxe adını taşıyan akıllı saatin satış fiyatı 1200 dolar olarak belirlendi. LG Watch Urbane Luxe, teknik özellikleri itibarıyla Watch Urbane ile herhangi bir ayrışma yaşamıyor. Ancak altın kasa, timsah derisi kayış ve özel cilalı kılıf fiyat farkını yaratıyor.

lg-watch-urbane-luxe-310815-2

LG’den Chris Yie, giyilebilir cihazların akıllı telefonların uzantıları değil, insanların kendi uzantıları olarak değerlendirmeleri gerektiğini belirtti. Sadece 500 adet üretilen LG Watch Urbane Luxe, ABD’de Reeds Jewelers kuyumculuk mağazası aracılığıyla satılacak. Akıllı saat IFA 2015’te de gözler önüne çıkacak.

lg-watch-urbane-luxe-310815-1

Apple Watch Edition modellerinin fiyatlarının 10 bin dolara kadar çıktığı göz önüne alınınca LG Watch Urbane Luxe için belirlenen 1500 dolarlık fiyat, kulağa fazlasıyla makul geliyor. Ancak saatin kısıtlı sayıda üretilmiş olması bu makul durumun etkisini biraz azaltıyor.

İLGİLİ HABERLER