Teknoloji

LG V20 Bang & Olufsen imzalı ses sistemiyle birlikte geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg v20 taslakLG, yeni amiral gemisi telefonu V20’nin üstün bir ses deneyimi sunması için ipleri oldukça sıkı tutuyor gibi gözüküyor. Şirketin bu yolla akıllı telefon pazarında ekran ve kamera üzerine yoğunlaşan ilgiyi dağıtma peşinde olabileceği belirtiliyor. V20’nin 32-bit DAC barındıracak ilk akıllı telefon olacağını daha önce duyuran Güney Koreli elektronik devi, şimdi de telefonun tüm ses sisteminin Bang & Olufsen ile işbirliği içinde geliştirildiğini açıkladı. Bang & Olufsen, üst sınıf ses sistemleri pazarının en büyük isimleri arasında yer alıyor.

LG ve Bang & Olufsen arasındaki işbirliğinin başlangıcı V20’nin öncesine dayanıyor. İki şirket, LG’nin hali hazırdaki amiral gemisi telefonu G5’in Hi-Fi DAC modülü için de beraber çalışmıştı. Ancak LG’nin yeni işbirliğini duyurmak için seçtiği kelimeler, yetenekleri gelişmiş ses sisteminin telefona entegre edileceğini düşündürüyor. Bu da V20’nin modüler bir kasaya sahip olacağı haberlerine biraz daha mesafeli bakılmasına yol açıyor.

LG V20 ile birlikte sunulacak Quad DAC ve Bang & Olufsen ses teknolojilerinden tam anlamıyla keyif almak içinse kulaklığa ihtiyaç duyulacak. Ancak tüm kulaklıklar bu ihtiyacı karşılamayacak. Bunun için LG’nin V20 ile birlikte yine Bang & Olufsen imzasını taşıyan bir kulaklık sunacağı belirtildi.

LG V20 ile ilgili asıl merak edilen konular gizemini koruyor

Güney Koreli şirket, V20 için sahneyi hazırlamaya devam etse de, telefona dair en çok merak edilen bazı konulara ilişkin olarak sessiz kalmayı sürdürüyor. Sızan taslaklarda telefonda ikinci bir ekranın, çift ön ve arka kameranın bulunacağı belirtilse de LG’den henüz bu konularda net bir bilgi gelmiş değil.

İLGİLİ HABERLER