Teknoloji

LG Rolly Keyboard 2 beş satır tuş takımı üstüne katlanıyor

lg rolly keyboard 2Katlayıp cebinizde rahatlıkla taşıyabileceğiniz, üstelik üstünde dört yerine beş satırlık tuş barındıran bir Bluetooth klavye isteyenler için LG bir tane yapmıştı.

Geçen yıl LG, Rolly olarak adlandırılan kablosuz klavye çıkarmıştı ve bu ürün dört satır tuş takımı üzerine katlanarak bir çubuğa dönüşüyor, cepte veya çantada rahatlıkla taşınıyordu. Ürün ultra taşınabilirlik odaklı ürünler için çok güzel bir örnekti ve hareket hâlindeyken yazı yazmayı daha kolay hâle getiriyordu.

LG şimdi bu ürünü güncelledi, dört yerine beş satırlık tuş takımı yerleştirdi. Eski klavye gibi katlandığında üst ve alt kenarları kare yerine beşgen görünümü oluşturuyor. LG Rolly Keyboard 2 olarak adlandırılan bu yeni klavyenin tuş takımında yapılan geliştirme dışında geçen yılın ürünüyle pek bir farklılığı yok gibi görünüyor. İki adet plastik kola sahip, böylelikle tablet veya akıllı telefonu dik şekilde tutabiliyor.

Geçen yılın Rolly klavyesinin çalışması için tek bir AAA pile ihtiyaç vardı ve bu şekilde üç aylık çalışma ömrü yakalanıyordu. LG Rolly 2 için de aynısının geçerli olduğu düşünülüyor. 129 bin Güney Kore won’u, yani yaklaşık 320 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu klavye şu an için sadece Güney Kore’de satılıyor.

lg rolly keyboard 2

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER