Teknoloji

LG P850 Pentouch 3D TV’ler ekran üzerinde çizime olanak sağlıyor

TV pazarında önemli bir büyüklüğe sahip olan ve her kategoride, her fiyat aralığına uygun seçenekleri bulunan LG şimdi de 50 ve 60 inç’lik ekran büyüklüklerinde sunulan ilginç bir TV’nin altına imza attı. P850 adını taşıyan ve Pentouch TV olarak da bilinen bu yeni modeller 3D desteğine sahip, ayrıca bir çift kalemle birlikte geliyor.

Verilen kalemler sayesinde kullanıcı ekrana yaklaşıp ekran üzerinde çizimler yapabiliyor. LG, bu özelliğin ilk kez Pentouch televizyonlarda sunulduğunun altını çiziyor. Bu TV aynı zamanda bilgisayara bağlanıp bir eğlence noktası olarak da işlev görebiliyor. Aktif 3D gözlük kullanan bu cihazla birlikte sadece bir çift gözlük geliyor. 3D TV’nin arkasında ise USB ve HDMI girişleri yer alıyor.

TV’nin, üzerinde bulunan içerik ne olursa olsun çizime izin verip vermediğini bilmiyoruz. Eğer TV’de gösterilen favori diziniz veya sevdiğiniz kişilerin görüntüsü üzerine çizim yapabiliyorsanız, bu ilginç olurdu. Böylelikle gazetede gördüğü resimlerin üzerine bıyık çizme modası da yeni bir boyut kazanmış olur.

İlgili – The Inquirer

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER