Teknoloji

LG Optimus Vu 3 Galaxy Note 3 ile fiyat kırarak rekabet edecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG’nin bu ay içinde Vu 3 adlı yeni bir akıllı telefon çıkarması bekleniyor. Bildiğiniz gibi LG, Vu serisi altında Samsung Galaxy Note serisi akıllı telefonlara rakip olan, kapasitif kalemli ve büyük ekranlı Android cihazları çıkarıyor.

lg-optimus-vu-ii-280912

LG Vu 3’ün 800 bin won (1472 TL) gibi bir Güney Kore fiyatına sahip olması, böylelikle Galaxy Note 3’ün yine bu ülkedeki 1 milyon won (1840 TL) fiyatına göre daha aşağıda bir maliyette satılması bekleniyor. Bu durum akıllara LG Vu 3’ün biraz daha aşağı özellikler barındırıp barındırmayacağını getiriyor, ancak ortalıkta dolaşan teknik özellikler durumun böyle olmayacağını gösteriyor.

Kaynakların sızdırdığına göre LG Vu 3, 5.2 inç 1280 x 960 çözünürlüklü, 4:3 görüntü oranlı ekran, Snapdragon 800 işlemci, 13 megapiksel arka kamera, LTE-Advanced desteği ve Android 4.3 gibi teknik özellikler barındıracak.

Tabii ki, Galaxy Note 3’ün daha büyük ve yüksek çözünürlüklü ekranı, S Pen kalemi ve özellikleri, Galaxy Gear ile bağlanabilmesi gibi özellikleri var ve bunlar aradaki fiyat varkını açıklamak için yeterli nedenler sayılabilir.

İlgili >> UnwiredView, ETNews

İLGİLİ HABERLER