Teknoloji

LG Optimus LTE Tag NFC desteği ile geliyor

LG Mobil Dünya Kongresi’nin arefesinde yeni bir akıllı telefon daha tanıttı. Haftasonu LG Optimus Vu’yu tanıtan Koreli üretici LG Optimus LTE Tag’i de görücüye çıkarttı. Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi ile çalışan telefon, 4.3 inç’lik, oldukça parlak bir LCD ekrana ve 1.2 Ghz’lık çift çekirdekli işlemciye sahip. Adında da vurgulandığı gibi 4G LTE bağlantı özelliğine sahip olan telefonun öne çıkan bir diğer özelliği olarak da farklı modlara da sahip olan NFC dikkat çekiyor.

Örnek olarak, araç modunda iken telefon aracın kullanıcı ara birimi ile uyum içinde çalışırken, ofis modu seçildiği zaman da telefonun ayarları bu moda göre otomatik olarak ayarlanıyor. Bu özelliklerin dışında Optimus LTE Tag klasik bir Android telefondaki tüm özellikleri barındırıyor. LG, telefona dair tüm detayları henüz açığa çıkartmadı ancak cihazın muhtemelen bir ön kameraya, GPS’in de dahil olduğu bir dizi bağlantı özelliğine ve full HD bir ana kameraya sahip olması bekleniyor.

Optimus LTE Tag’e dair tüm detayların LG’nin gelecek haftaki Mobil Dünya Kongresi’nde yapacağı tanıtımın ardından açığa çıkması bekleniyor.

İlgili – Slashgear

İLGİLİ HABERLER